Wrap met zalm en spinazie

Wrap met zalm en spinazie

Een paar dagen geleden heb ik samen gegeten met een vriendinnetje. Omdat ik zou koken en haar wens was om iets gezonds te eten, ging ik even op zoek naar iets lekkers. Eigenlijk had ik niet zoveel zin om heel veel te gaan koken en bedacht me toen dat een wrap ook wel lekker is en super makkelijk om te maken. Na even bedacht te hebben wat wel lekker is, kwam ik op het volgende uit:

Wat heb je nodig? (2 pers)
Schaaltje vol spinazie
2 avocado’s
Bakje cherrytomaten
200 gr gerookte zalm
Roomkaas a la Philadelphia
1 citroen in partjes
Volkoren wraps

Wat moet je doen?
Warm de wraps op. Besmeer de wrap met Philadelphia en beleg het met spinazie, avocado, tomaatjes en als laatst de zalm. Rol hem op en eet het op! Eigenlijk een heel simpel receptje die iedereen kan bedenken, maar ik vond het echt vet lekker en vond het daarom een goede reden om met jullie allemaal te delen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *