Waar blijft je blog?

Hey! Er wordt mij weleens gevraagd of ik nog blog. Dan zeg ik elke keer van niet en dat ik er weer eens mee bezig moet gaan. Maar dan uiteindelijk komt er toch niks van. Waarom? Eigenlijk geen idee. Ik moet er weer eens wat mee gaan doen ;-) Goed voornemen voor 2017!

Ik sta niet stil, absoluut niet. Ik ben lekker aan het werk, val voor veel verschillende groepen in en ik zie genoeg mensen om mij heen. Lekker burgerlijk. Dat zit trouwens ook in Amersfoort waar ik laatst gegeten heb. Echt een aanrader als je er een keertje komt. Maar, even terugkomend op dat burger leventje; er is helemaal niks aan. Alles gaat op rolletjes, geen zorgen. Genoeg te doen zou je zeggen. Het gaat alleen zo vervelen. Gosh, wat verveel ik me soms kapot. Let’s do something about that.

Trouwens, wat ik nog helemaal niet heb verteld: ik ben verhuisd! OMG YES :-D Eindelijk een grotemensenappartement! Geen te klein studentenkamertje meer waarin je alles en iedereen kon horen. Waar de muziek van het Platformtheater altijd te hard stond. Waar muizen dwars door je kamer lopen. Waar je de veelste kleine keuken moet delen met nog een paar andere meiden. Waar het schoonmaakrooster altijd ter decoratie aan de deur hing. Nu eindelijk een eigen badkamer, een eigen keuken, een hoekbank <3, een berging, veel betere isolatie, vloerverwarming, geen overlast! Lekker mijn eigen spulletjes die ik met niemand hoef te delen. Heerlijk <3

Maar, 2017. Het staat voor de deur. Tijd om na te denken over wat je volgend jaar beter of anders gaat doen dat dit jaar. Ik begon 2016 vet goed tot eind oktober ofzo. Toen had ik geen zin meer om te sporten of echt gezond te doen. Slecht slecht slecht.
Dat ga ik maar weer oppakken. Meer bewegen, beter eten en mijn blog bijhouden. Dat is mijn plan.

Nog andere updates? Misschien. Die komen later wel. Volgend jaar ofzo. Ik ga zo eerst een weekendje weg boeken. Nu al zin in!

I’ll keep you posted ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *