Waar ben je? In de UB.

Daar zit ik dan. In de UB. Er was geen ontkomen meer aan. Op de tweede, koffie drinken, SOGGEN, studeren.. Allemaal termen die nu in mijn nieuwe studentenleventje een plekje hebben gekregen.

Vier en een half jaar lang heb ik het volgehouden om niet in de UB te gaan studeren. Ik kon het immers ook wel thuis en dat beviel mij prima. Toch is het studeren moeilijk op te pakken wanneer je 2,5 maand alles kon doen wat je maar wilde, behalve studeren. Daarom zit ik nu in de UB. Thuis studeren is niet meer, ik heb een chronisch gebrek aan motivatie. In de UB moet je wel. Okee, bijna. Op dit moment zit ik in de UB en ben ik heel hard aan het SOGGEN door te bloggen. Lesvoorbereidingen maken is tenslotte ook niet altijd heel inspirerend.

Samen met mijn clubgenootjes de dag doorbrengen in de UB is weer iets nieuws. Ik vind het nog best gezellig. Volgens mij heb ik wat gemist de afgelopen jaren..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *