Voor Chris: Ziek zijn en hardlopen

Hee Chris,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog. Gelukkig heb ik daar nu genoeg tijd voor vandaag, want ik heb een buikgriepje te pakken. Of zeg maar gewoon buikgriep. Ik hoef natuurlijk niet in details te treden, het idee van een buikgriep en wat er allemaal bij komt kijken is niet onbekend bij iedereen.. Maar wat voel ik me nu waardeloos zeg, bleh. Overal pijn en slap en vooral moe. Sinds 03:00 niet meer kunnen slapen, dus het is een hels dagje. Hopelijk voel ik me morgen weer wat beter.

Gelukkig heb ik de afgelopen dagen wel lekker veel in kunnen vallen. Ik heb zo ongeveer 15 dagen achter elkaar gewerkt, dus dat ik nu een dagje werken mis is wel te overzien. Het invallen was wel leuk! Heel verrassend stond ik vorige week in een klas vol pubers met VMBO TL/HAVO-niveau Frans en Maatschappijleer te geven. Dat Frans probeer ik maar snel te vergeten, Maatschappijleer geven was veel interessanter. Afgelopen week stond ik in een compleet tegenovergestelde klas; groep 1/2! Waren lieve kids :)

Het hardlopen gaat gelukkig nog steeds goed, alleen door de ijzel en 2016-01-22 15.59.47sneeuw heb ik niet om de dag kunnenlopen.. Elk gaatje die ik had kunnen vinden, heb ik dan maar even goed gebruikt en een paar kilometers gepakt. Zo heb ik mezelf toch best verrast om al twee keer onder de 6:00 min/km te lopen, want inhoud dat ik 10 km/u loop en de halve marathon dus sneller uit zou kúnnen lopen dan ik misschien voor ogen had. Maar dat moet nog maar even blijken met alle trainingen, ik heb tenslotte nog 3 maand te gaan!

Nu ga ik maar weer verder Netflixen en hopen dat ik me snel beter voel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *