Voor Chris: Winter, wokken en feeders

Hello :)2014-12-14 23.03.02

Het is bijna winter! Tijd om te gaan schaatsen en lekker winters eten. Zoals je misschien weet heb ik afgelopen week een receptje online gezet dat een lekkere combinatie is tussen herfst en winter! Vandaag ben ik vooral bezig geweest met winterse dingen.

We hadden vandaag met dispuut een superleuk dagje! Eerst zijn we gaan schaatsen (HA! Ik leef nog!) en daarna zijn we gaan onbeperkt gaan wokken. Mijn buik doet nu zo’n pijn, pffff! Het toetje was killing me. Maar dat was dus heel gezellig. Krijg gelijk zin om vaker te gaan schaatsen.

Verder heb ik afgelopen week The Hobbit gezien, woeii! Wel een prima film, maar vond de eerste toch het leukst. Het was toch veel van hetzelfde dit keer en dat was wel jammer. Alsof ze de laatste hoofdstukken echt uit moesten rekken om er een bijna 3 uur durende film van moesten maken. Had dus wel beter gekund. Heb jij hem al gezien?

Aankomende week ga ik gezellig eten met mijn huisgenootjes en heb ik nog een buluitreiking van een dispuutsgenootje die daarna voor heel lang op reis gaat (boehoe!) en vrijdag ga ik de SantaRun lopen hier in Groningen, haha! Dat is zó grappig. Iedereen krijgt een kerstmanpak, dus dan lopen er ineens heel veel kerstmannen door de stad. En dan is het alweer bijna Kerst en dan is het alweer bijna 2015!

Zit nu trouwens naar Reportage te kijken op SBS6, wat gaat over “Big Beautiful Women”… Hoe dikker, hoe beter! Maffe mensen. Niet alleen dat trouwens, want die mannen van ze willen ze nóg dikker hebben! Het lijken wel walrussen. Je moet er van houden. Ik ben er achter gekomen dat ik dat niet doe.

Trouwens, morgen komt er een nieuw receptje online! Ik heb alles precies opgeschreven, zodat jij het ook kunt maken! Oh nee, dat kan natuurlijk niet. Er zit appel in.. BALEN! Je kunt het wel weglaten, maar de appel is wel een cruciaal ingrediënt. Sorry! Next time better luck :)

Tot de volgende keer, byebye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *