Voor Chris: Vermoeiend

Hoi Chris,

Ik gooi er maar even een titeltje tegenaan, anders heb ik straks 1000x “Voor Chris” op mijn blog staan, zonder enige onderscheid in hoe en wat. Dus vandaar. Vind je toch niet zo heel erg?

Chris, ik heb een vraagje. Hoe moet ik mijn huishouden doen als ik elke dag van 06:30 tot 19:00 van huis ben en om 21:30 al ga slapen? Hoe moet ik mijn opdrachten maken, mijn lessen voorbereiden, de was doen, de was ophangen, boodschappen doen, eten koken, eten opeten, de afwas doen, ontspannen en sociaal doen? Ik weet het echt niet.

Ik ben sinds twee weken begonnen met mijn LIO, maar ik had niet verwacht dat het zoveel tijd zou kosten en ik er zo moe van ben. Ik ben bijna 3 uur kwijt aan alleen al het reizen en moet ook nog heel burgerlijk op tijd naar bed, anders zit ik de volgende dag alleen maar te gapen. Dan houd ik helemaal geen tijd over om al die bovenstaande dingen te doen. Ik word er nu al chagrijnig van en dan moet je bedenken dat ik nog tot 16 januari moet. Ik heb nog nooit afgeteld tijdens mijn stages, maar nu ben ik dat wel aan het doen. Ik ben zo blij als ik eindelijk klaar ben en gewoon kan gaan werken. Ben echt zo klaar met de PABO. Niet omdat het stom is hoor, maar omdat ik nu al 6e jaars ben en het zo lang heeft geduurd. Gelukkig is het op stage wel leuk en gezellig en gaat de tijd heel snel.

Vorig weekend ben ik op dispuutsweekend geweest. Lekker weekendje op Schiermonnikoog geweest. Deed me echt zo denken aan ‘t Zand en zijn omgeving. Heerlijk <3 Even “thuiskomen” op een eiland. Ik wil daar een huis. Staat er wat op Funda? Ik koop het gelijk. Moet ik alleen wel de loterij winnen.. Ik moet daar echt even wat vaker heen. Zo fijn! En ook nog leuk foto’s maken daar.

Maar, aangezien ik het dus ontzettend druk heb met stage en echt amper de tijd heb om ook maar iets te kunnen doen, blog ik aankomende maanden niet elke week, maar probeer ik dat om de 2-3 weken te doen. Mijn leven staat momenteel toch niet in het teken van wat anders, dus om dan elke week hetzelfde te schrijven lijkt me niet zo leuk.

Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *