Voor Chris: terug van weggeweest

Dááág, ben ik weer! Ik kwam er deze week achter dat ik al een tijdje geen normale blog meer geschreven heb, dus vond dat het wel weer eens nodig was. Niet dat ik echt veel te vertellen heb, maar zal er proberen wat van te maken, goed? :)

Zoals je wel weet is stage in volle gang. Het gaat vooralsnog wel prima, maar sommige dingen kunnen wel echt beter. Ik heb nog een aantal weken om daar aan te werken en dan zit het er alweer op. De tijd gaat zo ontzettend snel. Nog een weekje en dan heb ik twee weken meivakantie. Daarna heb ik nog maar 3-4 weken stage. In de tussentijd moet ik ook werken aan het verslag voor mijn “Integraal BeoordelingsMoment (IBM)”. Hierin moet ik mijn visie en werkconcept beschrijven, wat wel een aardig klusje is. Daar moet ik in de meivakantie maar even mee aan de slag.

Verder heb ik weer twee dingen gewonnen. Ik ga me bijna schamen dat ik nu gemiddeld 1x per maand iets win. Vorige week kreeg ik een berichtje op Facebook van Fotografille.nl dat ik een boek mag maken met een aantal foto’s van mijn telefoon. Dat is echt heel vet! En een paar weken geleden had ik voor de grap een berichtje naar 3FM gestuurd over Faithless. Het berichtje zelf was geen grap, maar ik werd wel teruggebeld met de mededeling dat ik in de uitzending zou komen en een vraag over Faithless moest beantwoorden. Guess what; goed geantwoord, dus kaartjes in de pocket voor het concert van Faithless <3 AWESOME! Misschien moet ik volgende maand maar een staatslot kopen.

Natuurlijk heb ik naast stage ook niet stil gezeten. Vorige week hadden we met dispuut het beruchte blinddatediner. Was echt heel leuk, maar weet de helft niet meer… Het schijnt dat ik heel veel drank op heb gedronken. Echt te gênant.2015-04-23 23.18.25
Afgelopen donderdag ben ik met een aantal van dispuut naar het Infoversum geweest. We zijn naar “Dream to Fly” geweest. Wat een ongelooflijke voorstelling. Hij was in 2D, maar zo leek het absoluut niet. Af en toe kreeg je het gevoel echt in de ruimte te zijn en leek het net op Villa Volta van de Efteling. Zeker een aanrader. Binnenkort ga ik met een vriend naar “Wij en de Kosmos” die wel in 3D is. Ben benieuwd hoe die zal zijn.
2015-04-24 17.16.35-1Gister nog van het lekkere weer genoten en met een vriendin op het terras gezeten. Laatste dag dat het mogelijk was en vanmiddag ga ik gezellig met club High Tea-en. Nu al zin in!

Ik denk dat je het hier even mee moet doen. Ik zal snel weer een receptje plaatsen! Gister onwijs lekkere salade van sperzibonen gemaakt. Die komt heel gauw online! :)

Dag Chris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *