Voor Chris: Onderwerploos..

Hoi Chris,

Ik wilde weer eens wat van mij laten horen! Ik heb namelijk zin om te bloggen, maar waarover weet ik niet zo goed. Er zijn gelukkig wel een paar dingen die ik kan vertellen, dus waarom dan niet dat? ;)

Weet je nog dat ik een tijd geleden ging bloggen over het kwijtraken van mijn muffintop? Wat was dat een blamage. Ik schaam me echt kapot voor die blog en nog erger; ik heb er nooit wat mee gedaan en nooit meer over geblogd. Trouwens, mijn laptop corrigeert bloggen automatisch naar blowen. Waar die precies heeft uitgehangen is mij een raadsel. Anyway, ik ben dus afgelopen week élke dag gaan sporten en om de dag loop ik hard. Eens zien of dit wel gaat werken; 5 kg afvallen is nog steeds een doel. Met een beetje motivatie van mijn knappe vent moet dat vast wel goed komen! :)

Mijn eerste Sinterklaasavond zit er alweer op! Met dispuut hebben we lootjes getrokken en fantastische gedichten geschreven, wat uitmondde in hilarische momenten met hier en daar een schaterlach en natuurlijk leuke cadeautjes. Mijn kookboeken kan ik nu in ieder geval netjes neerzetten als ik ga koken. Met een standaard van Rudolph’s Bakery, die echt awesome is, blijft het eindelijk netjes staan.

Ik heb ook eens op een rijtje gezet wat ik allemaal ga doen de aankomende tijd, want ja, goede voornemens en 2016 enzo… Dus ben ik van plan om naar zoveel mogelijk plekken te reizen! Woei, spannennnnd! Ik ga naar Amsterdam, Maastricht, Galway en Krakau. En misschien ook nog wel ergens anders heen, maar dit staat al bijna vast. Alleen Galway is nog wat onzeker.

Oh well, ik ben door mijn onderwerpen heen.
Tot snel Chris! Doei :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *