Voor Chris: lang geleden

Hoi Chris,

2014-10-16 12.43.422014-10-12 15.46.20Lang, lang geleden, zo ongeveer alweer bijna een maand terug, schreef ik voor het laatst een blog. Eentje die niet al te positief was, want ik kon eigenlijk alleen maar klagen over dat ik zo moe was. Gelukkig gaat dat alweer een stuk beter en zal ik even in het kort vertellen wat ik in de afgelopen tijd heb gedaan.

En dat is stage. En dat was mijn blog.

Doei!

Nee grapje. Dat is wel een beetje flauw. Maar eigenlijk wel heel serieus. Mijn leven staat in het teken van stage en veel meer dan dat doe ik niet. Ik ben er al wel aan gewend om 05:15 uit bed te komen en er weer vroeg in te duiken. Ik heb ondertussen ook al ondervonden hoe ik alles moet combineren met elkaar, al gaat het sociale gedeelte nog wat lastig. Gelukkig zie ik elke maandag nog dispuut en probeer ik verder af en toe wat in te plannen met vriendinnen.

2014-10-18 18.55.35Natuurlijk heb ik ook ander leuk nieuws. Ik heb de 4Mijl gelopen! In een tijd van 38:25 min heb ik mijzelf even lekker versteld doen staan. Zo snel was ik nog nooit eerder geweest! Met een mooie medaille op zak kan ik nog even terug denken aan die snelle tijd en de motivatie eruit halen om door te gaan met hardlopen en nog meer van die leuke hardloopevenementen mee te pakken. De volgende staat alweer bijna op het programma: de plantsoenloop door het Noorderplantsoen. Volgend jaar wil ik ook weer verder gaan met hardlopen en dan sowieso een Color Run, de Nacht van Groningen, de Ladiesrun en nog eens de 4Mijl lopen. Heb de smaak lekker te pakken!

Naast het hardlopen heb ik nog een paar foto’s gemaakt met mijn iPhone. Deze waren eigenlijk nooit gepland en kwamen lekker spontaan mijn telefoon binnenrollen. De zonsondergang heb ik gister gemaakt in Ommen vanuit de auto en de herfstfoto hierboven is in het Noorderplantsoen. Gister was ik bij een housewarming/verjaardag van een paar clubgenootjes. Was voor een moment onze club weer even helemaal compleet! Zo fijn om iedereen weer even gezien te hebben.

Voor nu was dit het dan ook weer. Ik zou eigenlijk heel veel opdrachten gemaakt hebben vandaag, maar ik loop nogal hard te falen. Hopelijk komt daar morgen verandering in, want de hoop dat ik vandaag nog wat gedaan krijg kan ik maar beter opgeven. Morgen weer een nieuwe dag van een nieuwe week van een nieuwe periode waarin ik zelfstandig voor de klas moet staan. Nog 10 weken en dan zit mijn LIO er op. Volgens mijn coaches ga ik het halen, maar ik ben daar zelf nog niet helemaal van overtuigd. Hopelijk heb ik na volgende week genoeg zelfvertrouwen en ben ik daar wel van overtuigd! Nog 30 dagen…

Tot misschien over 30 dagen? Of waarschijnlijk wel eerder. Al liet deze blog ook wel erg lang op zich wachten.

Tot snel Chris! Doei :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *