Voor Chris: I’m back!

Zo, ik ben weer thuis! Tijd voor een blog.

Hoi! Lang niet gesproken, hehe. Aankomende tijd komen er weer een paar blogs aan, want ik heb er weer tijd voor! Ja, aan die tijd ben ik niet zomaar gekomen. Ik heb mijn LIO stop gezet. Ik heb een burn-out. Ofzoiets. Het ging in ieder geval he-le-maal niet goed en daarom moest ik het wel stoppen. Verder ga ik er niet teveel op in, ik ben al gestrest genoeg. Het plan is om in februari weer te starten met een nieuwe LIO. Tot die tijd: lekker relaxen.

In de aankomende tijd ga ik weer leuke dingen doen waar ik tijdens mijn stage niet aan toe kwam: koken, receptjes posten, foto’s maken, met mensen afspreken, series kijken, etc. Vrijdag was er een vriendin bij mij op bezoek en die vroeg al naar nieuwe recepten. Gister een nieuw recept uitgeprobeerd, dus die zal ik morgen online zetten.

Even wat anders. Ik kijk nu SlimmerIQen en dat is echt een heel bizar programma.

Maar ik kom tot de conclusie dat ik niet heel veel te vertellen heb. Er staan in ieder geval genoeg activiteiten in mijn agenda waar ik volgende keer wel veel meer over kan vertellen dan nu. Ik heb, om je even gerust te stellen, wel andere onderwerpen in mijn hoofd waar ik even een blogje aan wil besteden, dus die komen binnenkort ook online!

Voor nu is het wel klaar.
Oja. Ik keek vrijdag op m’n site en toen was ik echt ontzettend verbaasd over hoeveel keer mijn blogjes al bekeken zijn. Echt bizar hoe vaak! Wel leuk om te zien.

Okay, tot volgende week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *