Voor Chris: heya!

Het is alweer een enorme tijd geleden dat er een Voor Chris is geweest, so here I am! :)

Het gaat goed met mij! Er zijn zoveel dingen die ik graag wil vertellen, dat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen. Laat ik maar beginnen bij 1 van de belangrijkste veranderingen in mijn leven. De afgelopen tijd heb ik ontdekt hoe het leven zonder stufi is. Wat is dat ongelooflijk zwaar. De dag waar ik altijd naar uit keek, de 24ste, is nu veranderd naar de 25ste (dan krijg ik mijn invalmoneys) en elke woensdagavond (dan krijg ik mijn bijbaanmoneys). En als het geld dan eenmaal op mijn rekening is bijgeschreven, gaat het er net zo snel weer weg. Dat is dus niet zo handig, want daar moet ik het natuurlijk wel allemaal mee doen..

Het invallen krijgt nu een klein beetje vorm. Klein inderdaad, want ik heb de afgelopen weken 6 dagen mogen invallen. Het is nog niet veel, maar zo werk ik eigenlijk wel 5 dagen per week (inclusief mijn bijbaantje). Dat zorgt in ieder geval voor genoeg inkomen dat ik nog niet hoef te gaan bedelen. Nu is het zaak om nog meer te gaan invallen en hopen dat ik op die manier het onderwijs in rol en een baan kan vinden. Tot die tijd hoop ik vooral dat elke maandagochtend mijn telefoon gaat en ik weer een paar dagen voor de klas kan staan.

Nu dit allemaal zo een 2015-10-19 15.01.01beetje loopt met invallen en werken bij mijn bijbaan, merk ik ook dat ik in een soort nieuwe fase terecht ben gekomen; de fase van het ontdekken van de ‘echte’ volwassenwereld. Het moment dat je helemaal op jezelf bent aangewezen, nergens meer afhankelijk van bent en zaken op een andere manier gaat bekijken. Zo was ik al een lange tijd aan het denken om mijn vensterbank in mijn slaapkamer aan te pakken, jawel, en heb dat dus ook gedaan. De schoonmaakmiddelen hebben plaatsgemaakt voor een plantje en kaarsjes en voor het raam zit nu folie, zodat niemand meer naar binnen kan kijken terwijl ik in mijn ondergoed kaarsjes aan doe zonder dat mijn luxaflex in de weg hangt. Het ziet er best awesome uit.

Een andere afsluiting van het studentenleven is mijn afstudeerborrel. Vooraf lekker gegeten bij Flinders met mijn lieve clubbies, behalve “ikzitheeltoftezijninJakarta-Sanne. Na het lekkere eten, waar we overigens vet lang op moesten wachten, zijn we doorgelopen naar Unitas waar veel vrienden en vriendinnen kwamen om samen met mij te vieren dat ik ben afgestudeerd. Twee fantastische momenten: club die voor mij ging zingen en toen dispuut, met liedjes over Ajax en kabouters en haren in de fik. Ik vond het mooi! Bedankt lieve allemaal! :)

Ennnnn, dat was het wel! Ik ga nu een cupcake eten en dan Netflixen ofzo. Dag Chris, tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *