Voor Chris: Het ultieme soggen..

Dag Chris,

Daar zit ik dan, achter mijn pc. Al uren starend naar een beeldscherm dat een opdracht vertoont waar ik ook heel snel weer bij weg klik. Ik ga vervolgens boodschappen doen en ga weer achter mijn pc zitten om mijn opdracht op te pakken. Dan bedenk ik me dat ik ook nog wel de was kan doen. En oja, ik ben nog wat boodschapjes vergeten. Ik kom weer thuis en klik de opdracht weer aan. “Hmm, misschien nog even snel Facebook checken. Dan kan Nu.nl eigenlijk ook nog wel..” Ondertussen maak ik nog even snel een foto van een gebakje om de verjaardag van m’n papa te vieren. Oja, de opdracht. Ik maak even een plattegrond van de klas en ben weer afgeleid. ETEN. Ik móet eten. Lekker wat eten gemaakt en ga dan verder met de afrekening voor de introductieperiode van dispuut. Die opdracht staat maar geminimaliseerd op mijn taakbalkje te staan en vraagt erom om afgemaakt te worden. Ik sluit de afrekening af en pak de opdracht weer op. En het staren naar de opdracht. En het bedenken van hoe ik die opdracht in hemelsnaam vandaag nog af krijg. Ik heb net een aantal boeken erbij gepakt voor het theoretische gedeelte en ben echt heel trots op mijzelf, maar ja, nu schrijf ik deze blog. Want ja, je moet weer even op de hoogte gesteld2015-03-15 17.34.23 worden!

Stage gaat goed! Leuke klas, hele leuke kinderen en de manier van werken spreekt me ook enorm aan! Voor mijn gevoel zit ik nu helemaal op mijn plek. Na alle ellende van de afgelopen jaren is dit echt een opluchting. Met vertrouwen ga ik mijn afstuderen tegemoet!

Ik zei het net al; ik heb gebakjes gegeten. Mijn vader zou vandaag 66 zijn geworden. Hard op zoek gegaan naar een moorkop (traditie), maar helaas niet gevonden. Nu heb ik maar genoegen genomen met een slagroomrolletje. Ook lekker!

Gister zijn bij dispuut ZES(!) nieuwe meisjes geïnaugureerd! Wat ben ik ontzettend trots :D Zes nieuwe, leuke chicks die er helemaal voor gaan en nog zoveel roze jaren tegemoet gaan. Ik ben jaloers. De afgelopen periode ben ik druk bezig geweest om de meisjes alles te leren over Eternelle en volgens mij is dat helemaal goed gekomen. Kan ik nu weer tijd besteden aan mijn opdracht. Die moet af.

Doei!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *