Voor Chris: €37,- en brak zijn

Hai! Wat hebben we elkaar lang niet gesproken zeg! Daarom maar even een blogje om je weer op de hoogte te stellen van wat ik heb gedaan de afgelopen tijd.

Zoals je misschien hebt gelezen ben ik een €100,- challenge begonnen. Ik heb nu nog maar €37,- over. Het budget is al aardig ingekrompen. Nog twee weken tot ik mijn geliefde pinpas weer terug krijg en ik weer ietsje rianter kan leven, maar ik houd het toch aardig uit vind ik. Het is niet altijd makkelijk om de lekkere dingen te laten liggen; ik heb laatst toch maar een pakje Oreokoekjes gekocht :$.. In zo’n periode als dit, met maar €100,- te besteden, kom ik er wel achter hoe goed ik het eigenlijk heb. Ik kan nu amper leuke dingen kopen en moet dingen tegen elkaar afwegen (koop ik dit of koop ik dat) om ervoor te zorgen dat ik toch alles heb wat ik nodig heb. Dat wordt de aankomende weken nog spannend, want dan begint mijn stage weer en wil ik dus wel normaal en gezond kunnen eten. Helaas is dat niet al te goedkoop. Eén appel is niet zo duur, maar 10 appels en kiwi’s en bananen en druiven is wel gelijk drie/vier avondmaaltijden waard. Moeilijk.

Nu ik het toch over mijn stage heb. Vanaf morgen begint hij dus. Een nieuwe LIO, groep 6/7, een Daltonschool. Dalton is een bepaalde visie op het onderwijs en wordt dus op een eigen manier ingevuld. Ben heel benieuwd hoe dat gaat de aankomende tijd. Ik hoop echt zo dat het me allemaal mee gaat vallen dit keer. Na al die mislukte stages moet het toch ooit een keer goed gaan! Ik ga er wat moois van maken. Ben al begonnen met het oefenen op mijn gitaar, zodat ik weer wat liedjes kan gaan spelen. Vinden die kinderen vast fantastisch!

De afgelopen tijd heb ik de sportschool weer eens bezocht en heb ik een springtouw gekocht. Touwtje springen schijnt goed voor je te zijn, dus ging ik vanmiddag gelijk heel fanatiek aan de slag. Kon ik daarna niet meer normaal lopen.. Man, wat deden mijn enkels pijn! Het is alweer een beetje weggetrokken, maar ben eigenlijk een beetje bang voor morgen. Je weet wel, spierpijn enzo. Niet zo handig op een eerste stagedag. Nou ja, komt wel goed :)

Dan nog even in sneltreinvaart de rest van wat ik heb gedaan: huisavondje, gister feestje van een ander dispuut, filmpjes gezien in de bios (wat ben ik blij met mijn unlimitedpas), club weer gezien, aankomende borrelperiode met dispuut georganiseerd en meer niet hele benoemenswaardige dingen!

Nu moet ik maar gaan slapen. Vanaf morgen gaat de wekker weer om 06:00. Doei Chris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *