Voor Chris: afstuderen

Hoi Chris,

Allereerst ben ik bijna verplicht om even een excuus aan te bieden, want man-o-man, wat ben ik lang van mijn blog weggeweest. Ik heb daar ook wel goede redenen voor, die ik even heel snel zal vertellen.

IK GA AFSTUDEREN. Snel he? ;)

Maar ja, het is eindelijk zover. Ik heb vorige week mijn visie en werkconcept ingeleverd en vanavond heb ik mijn LIO-verslag naar mijn coach gemaild. Afgelopen donderdag had ik mijn eindbeoordeling aan de hand van een heleboel indicatoren en daar kwam uit dat mijn cijfer een 8 zou zijn! EEN 8! Voor een LIO. Ik ben zo ontzettend blij en trots op mijzelf. Na al die jaren gedoe en mislukte stages, mag ik eindelijk uitkijken naar het moment dat ik mijn diploma in mijn handen krijg uitgereikt.

Naast al die afstudeerstress heb ik ook wel mijn ontspanmomentjes gehad. Twee weken geleden een “Back to the 90’s” party en afgelopen vrijdag was er weer het prominente en decadente Croquet en Croquette-Jort en iktoernooi. Het was weer tijd voor roquetteren, croquetteren, kroketten en prosecco. Mocht je de foto gemist hebben; ik sta met JORT KELDER op de foto, woei! Na jaren van wachten op een familiereünie, was het eindelijk zover. Wat een sympathieke en galante man is hij.

Ook heb ik het hardlopen weer even flink goed opgepakt. Ik loop bijna twee keer per week en volgende week ga ik de Ladies Run doen, wat betekent dat ik  7,5 km flink moet doorlopen. Ik zit nu ook nog bezweet van het lopen achter mijn laptop dit blogje te typen. Straks even lekker douchen!

En nu kijk ik Alice in Wonderland. Morgen meester- en juffendag op stage. Wordt vast een hele leuke en gezellige dag! Het gaat vanaf nu zo hard.. Nog maar 4 dagen voor de klas en dan moet ik afscheid nemen van al die lieve kinderen :( Daar moet ik nog maar even wat moois voor bedenken.

Nou ja, ik beloof dat ik heel snel weer zal bloggen. Ik heb de aankomende weken weer iets meer tijd, dus dan komen er ook vast weer wat meer foto’s en recepten online!

Liefs xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *