Voor Chris: aaaaaand, it’s done.

Hoi Chris,

Afgelopen weken waren wat hectisch, waardoor ik niet meer aan bloggen toe kwam. Daarom nu maar even een korte update!

27 juni: Ik ben jarig, 26 jaar! Mijn moeder, broertje en zijn vriend kwamen naar Groningen toe. Zo voelde ik me toch nog een klein beetje jarig, want ik was niet van plan om een groot feest te geven. Dat had allemaal te maken met

29 juni: AFSTUDEREN! Het was ein-de-lijk zover. Na een gesprek van 45 minuten met twee examinatoren en 10 zenuwslopende wachtende minuten, kwam het hoge woord eruit: “Gefeliciteerd!” Toen wist ik genoeg. IK BEN JUF!!! Dat kon ik even kort en krachtig vieren met dispuut dat ik die avond moest hosten, want

30 juni: sollicitatiegesprek om 10:00 voor de klantenservice van NS. Ik had het niet zo lekker gepland, want ik wilde eigenlijk de dag ervoor een drankje teveel drinken om mijn afstuderen te vieren. Gelukkig stond ik om 10:00 bij Young Capital met een fris en fruitig koppie en had ik een goed gesprek gehad samen met nog twee anderen. Later op de dag werd ik gebeld dat ik

1 juli: gesprek bij Webhelp. Het gesprek bij YC bleek zo goed te zijn, dat ik bij Webhelp op gesprek mocht komen. Na een half uurtje te hebben meegeluisterd in de lijn, moest ik nog even kort toelichten wat mijn verwachtingen waren van dit werk. Blijkbaar heb ik dat goed gedaan omdat

6 juli: start 3 weken fulltime training klantenservice NS. Sinds vorige week ben ik gestart en heb ik een paar ontzettend leuke collega’s leren kennen. Dat maakt de training een stuk leuker, want na elke dag ben ik toch wel een beetje gaar van alle informatie die we hebben gehad.

2015-07-12 14.22.11Tussen al deze benoemenswaardige gebeurtenissen, heb ik ook nog een hele gezellige huisavond gehad met lekker eten, heb ik lekker in de zon kunnen zitten en had ik ook nog even lekker op het terras gezeten met een paar meiden van dispuut. Eigenlijk zou ik 5 juli naar Faithless gaan, maar door gebrek aan vervoer en omdat ik afgelopen maandag om 09:00 moest beginnen met de training, is dat niet meer gelukt. Was ook niet zo erg, want de kaartjes had ik gewonnen, dus heeft het me gelukkig geen geld gekost. Ook heb ik nieuwe skates gekocht! En die dingen gaan vet hard. De wielen zijn groter dan ik ooit heb gezien en dat zorgt ervoor dat ik minder energie nodig heb om harder te kunnen skaten, haha!

Gelukkig heb ik van een aantal momentjes nog een foto kunnen maken, zoals je hiernaast misschien al hebt gezien.
Linksboven: gister drankje gedaan op het terras
Rechtsboven: eergister foto gemaakt met skaten (@Jaagpad/Groningen)
Linksonder: foto gemaakt op de laatste heetste dag van de hittegolf
Rechtsonder: cadeautje van dispuut voor mijn verjaardag/afstuderen :)

Ik hoop serieus dat ik binnenkort weer een nieuw receptje online kan zetten! Ik kook wel teveel lekkere dingen, maar dan vergeet ik weer een foto te maken.. En een recept zonder foto kan écht niet. Ik heb ook een paar ideetjes die ik wil gaan uitproberen, dus daar snel meer over!

Dagdag x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *