Voor Chris: het werkende leven

Hey Chris,

Al de hele dag ben ik aan het bedenken wat ik voor blogje zou gaan schrijven vanavond. Ik heb het gevoel dat ik namelijk een beetje ben uitgeblogd. Ik mis het een en ander aan inspiratie. Het wordt er niet interessanter op door elke keer hetzelfde te gaan bloggen. Vanaf nu zal namelijk mijn leven niet meer zo variërend zijn als dat het is geweest. Waarom? Dat zal ik je vertellen.

Ik heb een baan! Mijn eerste werkweek zit er alweer op en volgende week moet ik weer werken. Ik sta op de invallijst van O2G2, de onderwijsstichting in Groningen. Ik wil eigenlijk ook nog kijken of ik bij meerdere stichtingen ingeschreven kan worden, zodat ik lekker veel kan gaan invallen en geld kan verdienen. Als ik in de vakantie wil verhuizen, dan zal er toch wat meer geld op mijn rekening moeten staan! Maar goed, dat is dat.

Naast het werk heb ik nog weinig andere dingen gedaan. Ik heb wel de Ladies Run gelopen in een persoonlijk record, dus dat is mooi. Afgelopen dinsdag met mijn klas op schoolreis geweest. Leuk om de kinderen weer even te zien, want mijn LIO zit er natuurlijk op. 29 Juni heb ik mijn afstudeergesprek, spannennnndd! Aankomende week ga ik dat even goed voorbereiden, zodat ik dan aan het eind van het gesprek hoor dat ik ben afgestudeerd ;) Nog eventjes geduld…

Oh! Ik vergeet helemaal wat te vertellen, super slecht. Ik ben naar Pinkpop geweest! Superfreakingfantastisch was dat! Samen met een goede vriend bleven we een aantal dagen in Maastricht (wat een mooie stad!) slapen en imagetussendoor zijn we naar Landgraaf geweest om onze favoriete band te zien: MUSE! Ze waren weer ontzettend vet om naar te kijken :D Helaas kan ik niet meer foto’s toevoegen omdat ik op m’n iPad aan het bloggen ben.

Maar goed, waar ik wel weer even wat mee wil gaan doen en waar je misschien meer van zult terug zien, is foto’s maken. Ik weet alleen niet waarvan. Ik zoek eigenlijk een project waar ik mee aan de slag kan, dus mocht je ideeën hebben, dan hoor ik ze graag!

Voor nu laat ik het even hierbij :) Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *