Voor Chris: Gezelligheid en Oud&Nieuw

Hoi Chris,

Hopelijk ben je weer helemaal heelhuids thuis na zo’n ontzettende lange rit van Groningen naar Middelburg! Ik vond het in ieder geval leuk om je weer eens te zien na 5(?) jaar! Ja, moet ik dan nu gaan beschrijven wat ik heb gedaan? Daar was je bij! Dat schaatsen op de Grote Markt, Spare Ribs bestellen bij El Torro (OMG, dat is echt een aanrader voor iedereen die een keer Spare Ribs wilt bestellen in Groningen) een filmpje en lachen om De Lama’s was gezellig! Over 5 jaar kom ik weer eens naar Middelburg, haha!

Ja, maar goed. Wat ik met Kerst heb gedaan hebben we eigenlijk niet echt besproken, dus dat zal ik maar even beschrijven.
Ik ben naar Velsen-Noord geweest en heb mijn moeder, broertje en oma weer eens gezien. Werd ook wel weer eens tijd na zoveel maanden. Ik heb lekker gegeten en zelf nog wat hapjes gemaakt. Een paar recepten daarvan heb ik al online gezet, dus als je dat wilt maken (wat niet kan, want er zit fruit in) dan wens ik je daarmee veel succes!

Morgen is het Oud&Nieuw. Ik ga dan met twee vriendinnetjes oliebollen eten en sterretjes afsteken in Scheemda! Nu al zin in :) Het is alweer een tijdje geleden dat ik ze heb gezien en een daarvan komt na lange tijd weer eens in Nederland! Dus super gezellig dat ze er is!
Aankomend weekend zie ik twee dispuutsgenootjes en daarna is de vakantie voor velen weer voorbij, behalve voor mij. Ik ga nog even door met niks doen en hopen dat mijn stage door de PABO eindelijk geregeld wordt.

Maar, waar ik eigenlijk over bloggen wilde en je echt even moest zeggen, is dat ik volgens mij sushibekeerd ben. Ik zag net op televisie sushi voorbij komen en ik heb daar echt zin in. Tijdje geleden ging ik met dispuut uit wokken en had ik voor het eerst sinds tijden sushi gehad en vond het toen opeens best wel lekker. En nu wil ik dus weer sushi!

Oh well, ik hoop dat je een leuk Oud&Nieuw hebt en goed 2015 in gaat, net als iedereen die dit leest!

Happy New Year! :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *