Voor Chris

Chris, je bent beroemd. Mensen gaan al vragen wie je nou eigenlijk bent en dan moet ik uitleggen dat je helemaal geen Chris heet en je aan de andere kant van Nederland woont etc etc.

Maar, terug naar mijn leven.
Ik heb je dit keer helemaal niet zoveel te vertellen besef ik mij net. Misschien komt dat ook wel omdat ik nu ziek dit blogje typ en totaal geen power heb om ook maar enigszins na te denken over wat ik allemaal heb gedaan en hoe ik dat een beetje leuk kan vertellen. Het spijt me. Daarom som ik het op en houd ik het een beetje kort.
Maandag verjaardag van een dispuutsgenootje op Unitas gevierd en dat liep nogal verrassend af, hèhè. Dinsdag moest ik naar de PABO. Was totaal niet interessant. Woensdag weer naar Unitas geweest omdat de Senaat (het bestuur) werd gewisseld. Twee van mijn dispuutsgenootjes wisselden van functie, dus dat moest uiteraard ook gevierd worden. Dat liep trouwens niet heel verrassend af. Donderdag had ik een sollicitatiegesprek voor mijn LIO in Hoogeveen. Vanaf volgende week weer keihard bikkelen (om 05:15 de wekker, jeej…) en zullen we over een half jaar weten of ik dan nu toch eindelijk wel écht kan afstuderen. Over vrijdag heb ik niet zoveel te vertellen. Gister heb ik ‘s ochtends een officiële IQ-test gedaan. Dat was echt heel vet! Daarna nog gaan hardlopen en daar heb ik dus deze enorme verkoudheid van opgelopen. Bleh.

Oja, ik heb ook nog afgelopen week bedacht dat ik een chocolade-karameltaart wil maken. Men, wat zag die er lekker uit. En stiekem heb ik de afgelopen dagen ook vet veel chocola gegeten. Ik weet niet wat het is. Help mij van de chocolade af! Ik at normaal nóóit chocola (misschien een paar stukjes per jaar), maar nu heb ik al 10 repen Daim op. Ik voel me zo slecht. Ik heb ook nog een reep Tony’s Chocolonely gekocht, maar die is gelukkig nog lang niet op. En ik zei vroeger nog wel tegen mijn clubgenootjes dat ik niet zo van chocolade houd. Dus wat dit dan ineens is… Misschien wel een nieuwe fase in mijn leven; de start van een midlifecrisis. Ik word oud. IK BEN OUD! Aaargh. Dat is me trouwens ook nog eens flink ingewreven deze week. Thanks Meneer.

Doei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *