Voor Chris

Hello! Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuwe “Voor Chris”.


Hoi Chris,

Was jouw week ook zo vol? Of misschien op sommige momenten net zo saai als de mijne? Ik zal je in ieder geval vertellen wat ik heb gedaan. Dan kun je zelf beslissen of jouw week voller zat dan de mijne of juist niet. Voor de grap heb ik alles in mijn telefoon opgeslagen, zodat ik helemaal níks vergeet op te schrijven.

Maandag heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan. Ik heb mijn kamer opgeruimd en schoongemaakt en in de middag/avond kwam dispuut langs.
Dinsdag heb ik deze salade2014-08-10 15.01.35 gemaakt. Was trouwens erg lekker! Mag jij dit ook eten met je allergie? ‘s Avonds ben ik naar de sneak preview geweest. Dit keer draaide “Chef”. Wat een fantastische film was dat! Hij gaat over een chefkok die ontslagen wordt en dan vervolgens een foodtruck koopt. Echt een aanrader, al zeg ik het zelf. Oja, ik heb ook nog nieuwe sandaaltjes gekocht. Mijn oude, zeer geliefde, Havaianas gingen kapot, dus moest ik op zoek naar iets nieuws. Na het bekijken van 100 winkels en 1000 slippers/sandalen, kwam ik uiteindelijk uit bij de Perry en zag ik deze mooie beauty’s hangen. Op slag verliefd en gekocht.
Woensdag ben ik langs de huisdierenwinkel gegaan (geen idee hoe die heet, ik kom niet op de naam..) en heb ik twee nieuwe visjes gekocht. Ik denk dat mijn monster van een vis mijn kleinste gup heeft opgegeten, dus moest mijn aquarium worden aangevuld. Nu heb ik een dalmatiërmolly en een nieuw gupje. Ben benieuwd of ik baby’s krijg. Of nou ja, mijn Molly’s dan. Schijnbaar heb ik nu een mannetje en vrouwtje bij elkaar gezet. Visseks, whoehoei.
Donderdag heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan. Beetje Chicago Fire kijken en mezelf vervelen.
Vrijdag heb nog eens lekkere dingen gemaakt en dat laten proeven door een paar vriendinnen! Daarna ook nog pompoensoep gemaakt en samen met een huisgenootje dat opgegeten en karaoke gezongen, omg! Spotify is soms zo handig.
Gister ben ik ook weer naar de film geweest: Blended. Was een leuke film! Lekker Adam Sandler-achtig. En ik heb ook gelijk weer een clubgenootje gezien die ik al een tijdje niet meer gezien had!


Over een paar maanden is het zover: de 4Mijl van Groningen. Een van de2014-08-09 18.47.21
populairste hardloopwedstrijden hier in het Hoge Noorden. 6,4 km in totaal. En ja, daar ga ik ook aan mee doen! Ik ben al een paar maanden aan het trainen voor deze grote dag, maar voor alsnog gaat het nog niet zo lekker als ik had gehoopt. Op de band gaat het allemaal wel prima, maar op de weg…

Daarom ga ik vanaf nu vaker buiten hardlopen. Gister ben ik samen met een huisgenootje naar Kardinge geweest, want daar hebben ze een speciale 4Mijl-oefenroute. En MOOI dat het daar is! Dan wordt hardlopen ineens een stuk leuker. Normaal loop ik een rondje door de stad, maar dat is niks vergeleken bij dit rondje. Heerlijk!

Nu maar wekelijks gaan trainen, dan is straks de 4Mijl een eitje!


Nou, dat was mijn week wel. Vandaag heb ik Ajax weer in de gaten gehouden. De eerste eredivisiewedstrijd van het nieuwe seizoen hebben ze gewonnen met 4-1! Nice. FC Groningen heeft ook lekker gespeeld: 2-3 gewonnen. Ook ben ik nog een beetje bezig geweest om mijn site weer wat op te leuken, mooier te maken, etc. Alleen dat logo, grrr. Wat een prutswerk. Ik weet gewoon even niet meer wat ik daarmee aan moet. Mijn hersenen kunnen dat denkwerk niet meer aan. Dus als je iemand weet die zich daarmee bezig wilt houden, let me know!

Dag Chris! Tot volgende week :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *