Veel nieuws

Hoi, daar ben ik weer! Na lange tijd afwezigheid van blogjes, is er hier dan eindelijk weer eentje. Niet omdat ik geen zin had om te bloggen, maar omdat ik heel druk bezig ben geweest met heel veel dingen! Welke dingen dat zijn, dat ga ik dus nu vertellen.

Een paar weken geleden ben ik jarig geweest. Het moment waar ik totaal niet naar uitkeek is voorbij en ik voel me nog niet anders dan anders. Gelukkig! Maar, ik mag nu wel gaan klagen dat ik nu écht op weg ben naar de 30. Wat een vooruitzicht, ugh. Dat klinkt gewoon echt oud. Nou ja, ik heb het even leuk gevierd met een feestje in de stad en leuke cadeautjes gekregen (Divergent trilogie, Elpee van Muse (en dus gelijk een mooie platenspeler op de kop getikt), 500receptenboekjes, een theedoos, een sportband voor m’n iPhone en dat was het wel).
Voor mijn verjaardag heb ik mijzelf echt even heel goed verwend. Omdat ik een uitgekeken raakte op mijn Canon 1000D, heb ik een nieuwe camera en objectieven gekocht. Mijn nieuwe set bestaat uit een Canon 6D met twee objectieven; een EF 100mm f/2.8 Macro USM en een EF 16-35mm f/2.8L II USM (ultragroothoek). Helaas heb ik nog niet de tijd gevonden om er mee bezig te gaan, dus hopelijk heb ik binnenkort genoeg tijd om even door het land te crossen en foto’s te maken. Die zal ik dan uiteraard ook een keertje uploaden.

Ik ben ook heel erg druk geweest met twee websites. Ik wilde wat beters dan Tumblr en heb dus deze site gemaakt. Het idee van blogjes posten, recepten online zetten en foto’s showen blijft hetzelfde, maar nu in een nieuw (en mooier) jasje. Voor mijn fotoportfolio heb ik een andere site online gezet, maar daar ben ik nog druk mee bezig. Ook heb ik nog lang niet genoeg goede foto’s gemaakt om die site mooi op te vullen, maar het begin is er: ikphotographie.nl
Voor mijn sites ben ik ook druk bezig met logo’s ontwerpen. Wat een werk is dat. Aangezien ik niks normaals kan produceren met Adobe Illustrator (ik weet niet eens hoe dat werkt), ben ik aan het tekenen op mijn iPad. Dat is iets wat ik tenminste nog wel kan en wat me ook goed af gaat, alleen ik heb nog geen idee hoe ik het allemaal moet vormgeven. Ik heb wel veel ideeën, maar de uitwerking ervan laat nog even van zich afweten..

Oh well, dat was het wel. Volgende week komt mijn neefje (7) een paar dagen logeren. Dan wordt het Kardinge, Pannenkoekenschip, Klimpark @ Grunopark, MC Donalds, Bioscoop, misschien de Martinitoren op, Wii-en, MC Donalds en meer. Zin in!
Nu eerst maar de troostfinale van Nederland – Brazilië kijken. We worden 3e!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *