Pasta met chorizo en rucola

Pasta met chorizo en rucola

Oh mennn, wat ik nu weer heb gegeten, het was echt super! Na een blik op wat ik nog in mijn (koel)kast had liggen, wist ik wat ik ging maken. Ik had nog cherrytomaatjes, rode pesto, rucola, geitenkaas en spaghetti liggen en had enorm veel zin in chorizo. Na een kort tripje naar de AH, wist ik het zeker. Ik zou weer een ontzettend lekker maaltje gaan maken :) EN DAT WAS HET!

Wat heb je nodig? (2 pers)
1 potje rode pesto
1 halve chorizo
1 bakje cherrytomaatjes
1 ui
Zakje rucola
Geitenkaas
Spaghetti

Wat moet je doen?
Kook de spaghetti zoals staat aangegeven op het pakje. Snipper de ui, snijd de chorizo in blokjes en halveer de cherrytomaatjes. Bak de ui en chorizo samen voor ongeveer 4-5 minuten en voeg daarna de cherrytomaatjes toe. Bak dat nog even mee. Voeg dan een handjevol rucola toe en zet het vuur uit. Giet dan de spaghetti af, voeg daar een lekkere lepel pesto en wat geitenkaas toe en meng dat door elkaar. Voeg dan de spaghetti toe aan de saus en meng het even door elkaar. Eetsmakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *