Kleine update

Ha, jullie daar. Ik heb jullie alweer veel te lang alleen gelaten. Dat komt omdat ik eigenlijk totaal geen tijd heb om te bloggen. Ik ben constant aan het werk of bezig met m’n social life. Dan is het eigenlijk helemaal niet social om niet te bloggen, dus hier even een snelle update!

Sinds vorige week val ik drie dagen per week in op een school met een groep kindjes die in een AZC zitten. Best pittig; ze spreken moeilijk Nederlands. Alles gaat in Jip en Janneketaal en gebaren. Het is een enorme uitdaging, maar ik ga die graag aan. Het zijn super lieve kindjes, dus daar steek ik graag mijn tijd in. Het is hoogstwaarschijnlijk nog tot aan de zomervakantie, dus het zijn nog vier weken knallen!

Naast invallen werk ik nog steeds bij de klantenservice van NS en reageer ik sindskort ook op Twitter en Facebook! Ook daar heb ik het nog steeds erg naar mijn zin :)

Wat wel wat minder goed gaat is het sporten. Ik ben de laatste tijd veel moe door het vele werk, waardoor ik meer slaap en niet aan hardlopen toe kom. Wat een zonde. Dat moet toch echt anders. De halve marathon heb ik helaas moeten skippen door een blessure/valpartij, dus ook daar moet ik even een nieuwe uitdaging in vinden.

Nou ja, verder ben ik nu een beetje grieperig, maar dat gaat ook vanzelf wel weer over. Tot zover maar even m’n update. Snel maar weer eens een receptje online knallen, daar heb ik ook wel weer eens zin in. Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *