Hardlopen als een malle!

Ik heb een idee. Misschien een heel goed idee, misschien pakt hij ook heel slecht uit. Dat moet ik allemaal nog gaan ontdekken. Maar ik denk dat het mij wel gaat lukken. Dat het goed uit gaat pakken! En dan kan ik ontzettend trots zijn op mezelf.

De laatste tijd ben ik weer bezig met afvallen. Daar heb ik natuurlijk ook al vaker over geblogd. Weer echt zo’n typisch vrouwendingetje waar toch eigenlijk elke vrouw wel mee bezig blijft, want dat gewicht… Tsja. Gaat nog steeds goed trouwens! Anyway. Ik loop daarom ook om de dag hard en probeer steeds een stukje verder te lopen en wat verder over die grens te gaan. Dat bevalt me eigenlijk zo goed, dat ik mezelf een nieuw doel heb gesteld: De Nacht van Groningen. Het eerste grote hardloopevent van het jaar in de stad. Hét moment om te pieken. Ik wil namelijk (ja, daar komt het) de HALVE MARATHON gaan lopen! Ik hoor je al denken, WAT?! Ja echt! Geïnspireerd door dit meisje die de hele wereld rond wil lopen, lijkt het me heel tof om dit voor elkaar te krijgen.

FullSizeRender(7)

FullSizeRender(6)FullSizeRender(8)

 

 

 

 

 

 

 

En ik vind dat ik al goed bezig ben. De afgelopen weken heb ik lekker gelopen en heb ik voor het eerst de 10km aangetikt! Wauw, wat voelde dat ontzettend goed! De week erop heb ik het nog een beetje geprobeerd op te bouwen, wat heel goed ging. Toen kwam Kerst en heb ik niks gedaan, behalve eten en meer eten…

Eenmaal thuis wilde ik weer een rondje lopen, want ja, al die Kerstkilo’s moeten er weer vanaf. Dat ging nog beter dan ik had verwacht! Als ik dit vol kan houden, dan wordt die halve marathon een makkie!

So save the date: 15 april 2016. Here I come! Keep you posted!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *