Gelukkig nieuwjaar!

Hey daar, alweer! Nieuw jaar, nieuwe kansen om er weer iets moois van te maken. Vuurwerk is geweest, de kerstboom is weer uit huis. En dus weer tijd om meer te bloggen zoals ik al zei. Ik werd er vandaag gelijk weer aan herinnerd, dus waarom zou ik dan niet even gaan zitten?

Mijn jaar is met een supergezellig Oud&Nieuw van start gegaan. Met mijn lieve dispuuts- én naamgenootje zijn we eerst bij mij thuis gaan eten en drinken en hebben dat na al het vuurwerk voortgezet in de stad. We konden onszelf weer even 18 wanen; de gemiddelde leeftijd lag niet bepaald veel hoger dan dat. Heb er van genoten, haha!

Ik ben mijn nieuwe jaar ook met ruzie gestart met Groupon. Manmanman, wat maken zij er een potje van. Weet je nog dat ik zei dat ik een weekendje weg ging boeken? Gaat naar Newcastle, met een cruise. Zag er goed uit, bestelling gedaan. Bleek er later een fout te zitten in de hoeveelheid Groupons die je nodig had. Om het kort te houden: ik krijg geld van ze en dat is niet mijn fout, zij doen moeilijk. Verhaal is nog niet voorbij, dus komt nieuwe update van. Maar Newcastle dus <3 Nog nooit geweest, maar wel veel zin in! :D

Ik ben m’n nieuwe jaar helaas nog niet zo sportief en gezond begonnen zoals ik eigenlijk wilde. Motivatie mist, grr! Maar ik heb goede hoop dat dit er snel weer is, dus dat komt helemaal goed.

Waar ik wel weer lekker mee begonnen ben, zijn gezichtsmaskertjes. OMG. Dat is zo lekker. Mijn favoriet? L’Oréal Paris Pure Clay. Zijn drie verschillende kleimaskers met elk hun eigen werking. Kun je goed combineren voor alle plekjes op je gezicht!

Nu ga ik weer chillen. Tot snel! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *