Challenge: nog €83,-

De eerste week zit er alweer bijna op. Een week die ik heel makkelijk ben doorgekomen, zonder heel veel geld uit te geven, tot vandaag..

Vandaag ging ik naar de markt. Vooral veel verse groenten gekocht en stiekem ook nog wat lekkers voor vanavond. Ging daar toch ineens in 1x €12,- doorheen. Poeh, wat een geld. Toch geeft het ook wel een fijn gevoel om weer wat geld uit te geven. Is dat erg? Nee, vind ik niet. Het verbaast mij zelfs dat ik niet meer geld heb uitgegeven.

Ik heb gepland om ongeveer €25,- p/w uit te geven. Daar ben ik ruim onder gebleven, wat mij weer kan helpen in de volgende weken als ik wat tekort kom. Alleen, dit is het nou juist. Als ik denk dat ik geld overheb, dan ga ik dat juist uitgeven en spaar ik dat niet op. Slecht! Van dat stomme idee moet ik nu juist af. Vooralsnog ga ik erg lekker en dat wil ik zo blijven doen. Ik heb wat potjes groenten in de kast, nog 2kg aardappelen en wat stukjes vlees in de koelkast, dus op zich hoef ik amper boodschappen te doen. Behalve voor brood, maar dat is gelukkig niet zo duur. Boodschappen doen bij de Aldi valt me ook reuze mee.

Ik kwam er deze week achter dat ik mijn decemberkalender nog niet had ingeleverd. Toen had ik opeens €8,- winst! Kon ik opeens mee naar de bioscoop en heb ik een ontzettend leuke film gezien: Big Hero 6. Als je een keer naar de film gaat, ga dan naar die! Hij staat echt in mijn top 3. Ik heb nog nooit zó hard gelachen in de bioscoop. Vanaf 11 februari is hij in de bioscoop.

Dat was ’em! Ik houd jullie op de hoogte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *