Challenge: Kill That Muffin Top!

Ik heb een nieuwe challenge bedacht. Eentje waar misschien wel meer mensen aan mee willen doen. Of niet. Wat jij wilt! Ik heb in ieder geval het briljante idee om mijn wat overtollig vet op mijn buik te verminderen, YEAH!

14c72fb2d2d4561aae1c8f3f8aa5d8ce

Hoe ik dat ga doen? Vanaf vandaag wil ik elke dag buikspieroefeningen gaan doen, of in ieder geval oefeningen die ik thuis op mijn fitnessmatje kan doen die ervoor zorgen dat ik vet verbrand op mijn buik. Daarnaast loop ik altijd 1-2 keer per week hard en heb ik sinds kort ook skates waar ik 1 keer per week mee op weg ga. Dus daar ligt het niet aan. Misschien ook wel :$ Dit is zo’n utopie, dat ik het misschien ook even écht moet gaan doen.. Daarnaast heb ik de laatste maanden veel te vaak gegrepen naar chips en lekkere koekjes en heb ik toegegeven aan dat soort verschrikkelijke cravings (doe nooit boodschappen als je lekkere trek hebt!!!), dat ik het gezonde eten weer moet oppakken. Dus: smoothies, veel groente, fruit, salades en weinig brood, chips, OREO en dat soort slechte bewerkte dingen. Ik kan mijn eten beter zelf bewerken!

Wat is het plan?
30 dagen elke dag buikspieroefeningen
3 keer per week hardlopen en/of skaten
Gezond eten
Geen ongezonde dingen kopen
Na 30 dagen voortzetten (Y)

Natuurlijk houd ik jullie, net als mijn vorige challenge, op de hoogte van hoe het gaat. Laat het mij even weten als je ook ineens bedenkt dat dit een goede challenge voor jou is, dan ben ik benieuwd hoe het jou vergaat!

Liefs

One thought on “Challenge: Kill That Muffin Top!

  1. Pingback: Voor Chris: Onderwerploos.. | irenekelder.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *