Bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes

Bladerdeegsnackjes met spinazie en feta! #lekker #gezond #kokenisookzomakkelijk

Ingrediënten (voor 6 personen):
300 gram bevroren spinazie
125 ml verkruimelde feta
1 eetlepel olijfolie
100 gram gehakte uien
1 theelepel gehakte dille
1 theelepel fijngemaakte knoflook
2 grote eieren
6 vellen bladerdeeg
peper en zout
cupcake bakvorm

Instructies:
Verwarm de over voor op 200 graden Celsius. Laat de ontdooide spinazie uitlekken. Vermeng de feta, knoflook, olijfolie, dille en ui met de spinazie, met je handen. Breng dit mengsel op smaak met peper en zout. Klop er één ei door. Plaats elk plakje bladerdeeg in een cupcakevorm en vul het met het spinazie mengsel. Vouw het bladerdeeg dicht met de hoeken naar binnen, zoals in de afbeeldingen te zien is. Bak de hartige gebakjes 25 minuten in de over (totdat het deeg goudbruin wordt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *